MENY V. 46

Måndag
Chili con carne med jasminris (Selleri, B)
Chili sin carne med jasminris (Selleri, B)

TisdagAlltid vegetariskt
Pastagratäng med ostsås och broccoli (G, L)
Indisk gryta med halloumi och spenat (Selleri, L)

Onsdag

Kalops på nötkött med kokt potatis och rödbetor (Soja)
Rotfruktsbiffar med morotsraita och rostad potatis (L, Ä)


Torsdag
Fiskgratäng med basilika och fröpesto (L)
Gnocchi med svamp, tomat och basilikakräm (L)

Fredag
Ugnsbakad fläskkarré med gräddsås och pressgurka och rostad potatis (L, Soja, Selleri)
Soyabiffar med gräddsås och pressgurka (Ä, L, Soja, B)



Rätten innehåller
*G = gluten, *L = laktos, *B = baljväxt & ärtväxt, *Soja = sojabönor, *selleri = selleri
*senap = S, *sesam = sesamfrön, *Ä = ägg, *F = fisk, *FK = fläskkött
*K = kräftdjur, *blötdjur (musslor, snäckor & bläckfisk)

Måndag
Chili con carne med jasminris (Selleri, B)
Chili sin carne med jasminris (Selleri, B)