LUNCHMENY
VECKA 8

Måndag
Korvstroganoff med jasminris (FK, L, Senap)
Halloumistroganoff med grönsaker och jasminris (L, Selleri)

Tisdag
Kyckling drumsticks med bbq och rostad potatis (Soja, G)
Grönalinsbiffar med indiska smaker, mynta yoghurt och rostad potatis  (Selleri, B, L)
 

Onsdag
Vegetarisk mexikansk gryta med sojafärs, spiskummin, majs och jasminris (Soja, B, Selleri)
Tom kha tofu med morot, vitkål, lime och jasminris (B, Selleri)


Torsdag
Kycklingkorma med jasminris (Selleri, L)
Vegetarisk paj med broccoli och fetaost   (G, Ä, L)

Fredag
Panerad sej med kokt potatis och remoulad (G, Ä, Senap)
Rödbetsbiffar med färskostkräm och cous-cous (Selleri, L, G)


Rätten innehåller
*G = gluten, *L = laktos, *B = baljväxt & ärtväxt, *Soja = sojabönor, *selleri = selleri
*senap = S, *sesam = sesamfrön, *Ä = ägg, *F = fisk, *FK = fläskkött
*K = kräftdjur, *blötdjur (musslor, snäckor & bläckfisk)

Prata med oss i köket om du har önskemål om specialkost!