LUNCHMENY VECKA 4
Måndag
Kycklinggryta på röd curry med bambuskott, majs och jasminris (Selleri)
Grönsaksbiffar med basilika och ostkräm och rostad potatis (L, Ä)

Tisdag
Pasta penne med krämig linssås (L, B, Selleri)
Vegetarisk phad thai med vitkål och morot (Selleri, B)
 

Onsdag
Indisk korma på nötkött med jasminris (Selleri)
Persisk gryta med aubergine, zucchini och bulgur (selleri, G)


Torsdag
Fiskgryta på tomat med aioli och krutonger (Ä, Senap, Selleri)
Rotselleribiff med citronaioli och rostad potatis (Ä, Senap)

Fredag
Lasagne på nötfärs (G, L)
Lasagne på sojafärs (L, G, B)

Rätten innehåller
*G = gluten, *L = laktos, *B = baljväxt & ärtväxt, *Soja = sojabönor, *selleri = selleri
*senap = S, *sesam = sesamfrön, *Ä = ägg, *F = fisk, *FK = fläskkött
*K = kräftdjur, *blötdjur (musslor, snäckor & bläckfisk)

Prata med oss i köket om du har önskemål om specialkost!