LUNCHMENY VECKA 50

Måndag
Köttfärssås med pastaskruvar (Selleri, G)
Vegetarisk bolognese med pasta (Selleri, G)

TisdagAlltid vegetariskt
Linser och blomkålsgryta med indiska smaker och ris (B, Senap Selleri)
Broccolibiff med parmesandipp och bulgur (L, G, Ä)

Onsdag
Chili med picklad lök, gräddfil och jasminris  (L, Selleri)
Reefried beans med gräddfil, picklad lök och jasminris (B, Selleri)


Torsdag
Kummel med ägg och persiljesås och kokt potatis (L, Ä)
Röd curry med grönsaker och friterad tofu (B)

Fredag
Kycklingkorma med vitlöksyoghurt och basmatiris (L, Selleri)
Quinoa och majsbiffar med limeaioli och rostade rotfrukter (Selleri, B, Ä, Senap)

Rätten innehåller
*G = gluten, *L = laktos, *B = baljväxt & ärtväxt, *Soja = sojabönor, *selleri = selleri
*senap = S, *sesam = sesamfrön, *Ä = ägg, *F = fisk, *FK = fläskkött
*K = kräftdjur, *blötdjur (musslor, snäckor & bläckfisk)

Prata med oss i köket om du har önskemål om specialkost