Lunch på Matmekka

LUNCH PÅ MATMEKKA ( Måndagar stängt ) 20-26 MAJ

GENG KEAW WAN NUA Gröncurry gryta på hemgjord currypasta, kokosmjölk, Svartådelaens högrev, eko rotfrukter samt färsk basilika serveras med jasminris   

FROD MAN PRA Fiskfärsbiff på MSC-märkt sej & norsk odlad lax, med rödcurrypaste, vårlök, citronblad gurmelje serveras med jasminris, hemgjort sweetchilisås, sesampicklad rödlök

PAD BA MEEL ångaäggnudlar wokade med färsk vitlök & soja, eko blomkål, broccoli, morot, lök serveras med hemgjord sweetchilisås och edamame bönor

TOM GAI
Hemkokt klar kycklingbuljong, risnudlar, purjolök, salladskål rostad vitlök, KRAV kyckling från Bosarp, chili & koriander

KUY TEAW PAK
Hemkokt grönsaksbuljong, risnudlar, purjolök, salladskål rostad vitlök, chili & koriander

EKO BOSARP KYCLINGSALLAD Grillad majskyckling från Bosarp, broccoli, blomkål, morot, sesampicklad rödlök med tammarin-tomatsås

PAD KRAO PAOW för de mista på helger
Thailands svar på Spagetti bolognese
Nötfärs från Svartådalen, morot, soya, basilika & lök serveras med jasminris

Med reservation för ändringar.