Lunch på Matmekka

LUNCH PÅ MATMEKKA (Måndagar stängt) 10-16 JUNI

GENG KAMIN
Vegetarisk gul curry med ekogrönsaker, rostade cashewnötter syrad rödkål & rödlök serveras med jasminris

TOD MAN PRA
Fiskfärsbiff på MSC-märkt sej & norsk odlad lax, med rödcurrypaste, vårlök, citronblad gurmelje serveras med jasminris, hemgjort sweetchilisås, sesampicklad rödlök

TOM ZAPP NUA
Gryta på Svartådalens högrev med ekorotfrukter, vårlök & basilika, mynta, chili flak serveras med jasminris

TOM GAI
Hemkokt klar kycklingbuljong, risnudlar, purjolök, salladskål rostad vitlök, KRAV kyckling från Bosarp, chili & koriander

KUY TEAW PAK
Hemkokt grönsaksbuljong, risnudlar, purjolök, salladskål rostad vitlök, chili & koriander

EKO BOSARP KYCLINGSALLAD
Grillad majskyckling från Bosarp, broccoli, blomkål, morot, sesampicklad rödlök med tammarin-tomatsås

PAD KRAO PAOW för de mista på helger
Thailands svar på Spagetti bolognese
Nötfärs från Svartådalen, morot, soya, basilika & lök serveras med jasminris

Med reservation för ändringar.