MATKONST MENY
DAGENS, CURRY & NUDLAR, SOPPA SALLAD, MACKA & FIKA
Maten vi lagar här produceras varsamt av ekologiska bönder och djuruppfödare. Våra råvaror väljs alltid utifrån perspektivet att det skall främja mångfalden inom jordbruket och naturen. Vi använder bara svenskt kött. Spannmål, baljväxter, rotfrukter och grönsaker är alltid ekologiskt odlade.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

CURRY & NUDLAR Stående meny
Kombinera som du vill KOLHYDRAT+CURRY+PROTEIN
I lunchen ingår salladsbuffé, bröd, smör och ekologiskt bryggkaffe.

Kolhydrater att välja mellan
RISNUDLAR, ÄGGNUDLAR, JASMINRIS
Välj en av vår egengjorda currys
RÖDCURRY, GRÖNCURRY, MASSAMANCURRY
Toppa med protein 
FISKBOLLAR, KYCKLINGBOLLAR, TOFU
95kr
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

DAGENS
Måndag till fredag lagar vi 2 nya rätter. En vegetarisk och en med kött eller fisk.
I lunchen ingår salladsbuffé, bröd, smör och ekologiskt bryggkaffe.
105kr

Vecka 17, 23-26 april

MÅNDAG – STÄNGT
Annandag Påsk

TISDAG
Korvstroganoff med ris och rostade frön
Sojafärsgryta med linser, ris och tzatziki

Sausage ”Stroganoff” with rice and roast seeds
Soy mince stew with lentils, rice and tzatziki

ONSDAG
Pasta carbonara med riven ost och rostade pumpakärnor
Pasta med tomatsås och auberginsallad

Pasta Carbonara with grated cheese and roast pumpkin seeds
Pasat with a tomato sauce and an aubergine salad

TORSDAG
Panerad sejfilé med aioli, potatis och citron
Gul currygryta med kikärtor och tofu, ris och picklad rättika 

Breaded fillet of pollock, aioli, potatoes and lemon
Yellow curry stew with chick-peas and tofu, rice and pickled radish

FREDAG
Köttgryta med kokt potatis och fetaostkräm
Grönsaksbiffar med oliv och tomatsallad, ajvar och matkorn

Meat stew with boiled potatoes and a feta cheese cream
Vegetable patties with an olive and tomato salad, ajvar and grains


* Med reservation för ändringar/Please note changes may occur

SOPPA & SALLAD 
Dagens soppa med salladsbuffé och nybakat bröd.
75kr
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

ÖPPETTIDER
LÅNGFREDAG OCH ANNANDAG PÅSK – stängt

Måndag – Fredag 08.00 – 15.30
Stängt på helger
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

KÖKET HAR ÖPPET 
Måndag-Fredag  11.00 – 14.00
Övrig tid erbjuder vi mackor, wraps och fika!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

KONTAKT 
Restaurang Matkonst
c/o Konstfack
LM Ericssons väg 14
Ring direkt till köket på 070-4827907