Vi driver restauranger på flera ställen i Stockholm och Sollentuna. Vi lagar mat med ekologiska grönsaker, alltid MSC-märkt fisk och svenskt kött från gårdar nära Stockholm. Vi väljer efter säsongens utbud och samarbetar med gårdar som liksom vi brinner för den rena maten. Hel och halvfabrikat köper vi inte och det betyder att vi kokar alla våra buljonger, blandar vår köttfärs, panerar fisken och skalar alla grönsaker. Allt spannmål är ekologiskt och surdegsbrödet får jäsa över natten. Genom att tillaga själva från grunden får vi även bort det onödiga sockret.

 

Vi har öppet
tisdag – fredag 11.00 – 16.00
lördag – söndag 11.00 – 17.00
Läs mer om oss här.

Vi har öppet
tisdag – söndag 11.00 -17.00
onsdag 11.00 – 20.00
Läs mer om oss här.

 

Vi öppnar igen den 8 januari 2018.
Vi har öppet
måndag – fredag 07.30 – 15.00
Läs mer om oss här.

 

Vi öppnar igen den 8 januari 2018.
Vi har öppet
måndag – fredag 08.00 – 15.00
Läs mer om oss här.

 

Vi öppnar igen den 8 januari.
Vi har öppet
måndag – torsdag 8.00 – 20.30
fredag 8.00 – 16.00
lördag 10.00 – 15.00
Läs mer om oss här.