Lunch på Matmekka

Lunch vecka 33 (Måndagar stängt) 16 – 20  augusti

Geang Deng Nua, 149 kr
Högrev från Svartåldalen med hemgjord rödcurry, ekorotfrukter, kokosmjölk & basilika.
Serveras med jasminris.

Asiatiska fiskbiffar, 149 kr
Fiskbiffar på MSC-märk sej & norsk odlad lax med rödcurry, salladslök, dill & limeblad.
Serveras med rostad ekorotfrukt, pumpa, sötpotatis, ingefärskräm, picklad fänkål

Rödbetsbiffar, 139 kr
Vegetarisk rödbetsbiffar med kikärtor & ägg. Serveras med rostad ekorotfrukt, pumpa,
sötpotatis & gurka-fetaost

Kuy teaw pack, 125 kr
Hemkokt grönsaksbuljong, risnudlar, purjolök, salladskål, rostad vitlök, chili & koriander

Kuy teaw gai, 165 kr
Hemkokt klar kycklingbuljong, risnudlar, purjolök, salladskål rostad vitlök, KRAV kyckling från
Bosarp, chili & koriander

Spagetti bolognese 135 kr
Köttfärssås på nötfärs från Svartådalen som serveras med eko-spagetti.