LUNCHMENY 16-18 januari

Tisdag
FISKBIFFAR Asianstyle
Msc-märk sej, norsk odlad lax, dill, sallad lök, röd currysås &  jasminris
NUA PHAD KING
Wokat nötkött med ingefära, vitlök, grönsaker & jasminris
GEANG KEAW-WAN PAK
Vinterns grönsaker i  grön curry, kokosmjölk & jasmin ris

Onsdag
GEANG DEANG PRA LAX
Norsk odlad lax i röd curry, kokosmjölk, grönsaker & jasminris
MOO AOP
Ugnsbakad fläskkarre med röd curry, basilika, eko grönsaker & jasminris.
PHAD BA-MEE TOFU
Stekta äggnudlar med vitlök, tofu & ekogrönsaker

Torsdag
TERIYAKI LAX
Norsk odlar lax, teriyaki sås, eko grönsaker, jasmin ris
NUA PHAD PRIK-THAI DAM
Wokat nöt kött med vitlök, eko grönsaker, svart peppar & jasmin ris
PHAD THAI TOFU
Stekta risnudlar med ägg, tofu, grönsaker &  jordnötter

ALLTID PÅ MATMEKKA 

KARIBISK KYCKLING
Kycklingben från Bosarp marinerad med kanel, oregano, serveradsmed rostad sötpotatis, rotfrukt samt mango-ingefäradressing
KUY TEAW PACK
Egenkokt grönsaksbuljong, risnudlar, purjolök, salladskål, rostad vitlök, chili & koriander
TOM GAI
Egenkokt klar kycklingbuljong, risnudlar, purjolök, salladskål rostad vitlök, KRAV kyckling från Bosarp, chili & koriander
RAW FALAFEL SALLAD
Vegetarisk rå falafel på kikärtor, pumpafrön, spiskummin, selleri, zucchini, pumpa, fårost, serveras med jordgubb-citrondressing