Vi blandar buljonger och mal vår egen curry. Vi arbetar med råvaror i säsong som frilandsodlade grönsaker och ekologiskt spannmål.
Vi skalar och hackar för hand, väljer vildfångad fisk och alltid svenskt kött.
På alla våra ställen blir du en i gemenskapen för en grönare och lustfylld värld. Carola är vår ledstjärna och styrelseordförande, VD Alexandra ser till att allt flyter och fungerar och Daniel skapar matlagningskonst som kökschef på Stora Skuggans Världshus.
Tillsammans leder vi verksamheten i stort och smått med alla härliga medarbetare på våra fem ställen.
Hos oss blir du en del av lösningen och gemenskapen för en grönare och mer lustfylld värld- det är Carolas EKOOOO.
Vi skalar och hackar för hand, väljer vildfångad fisk och alltid svenskt kött.
Hjulet
Landet mitt i stan
Betan
Världens mat
Kossan
Tillsammans
”Ekologiskt, närproducerat och hållbart men vi är också väldigt duktiga på att laga riktigt god mat”
Menyerna tas fram av Carola Magnusson och Daniel Sparrfeldt. Carola ägare av Värdshuset och grundare av Carolas Eko har bland annat tilldelats Gastronomiska Akademiens silvermedalj.
Daniel, vår köksmästare brinner precis som Carola för att laga mat med riktiga råvaror och har ett olympiskt guld och en totalseger i World Cup tillsammans med Fazer Culinary team.