aktuellt

Carola Magnusson är superkraften som alltid sätter den äkta råvaran och mathantverket först. Hon är den innovativa kocken som lagat mat till skolbarn, på TV, skriver kokböcker och driver restauranger, brödbutiker och värdshus på kungens mark.

Hon skapar en bättre framtid för oss alla.

Pressmeddelande

Foto: Alexandra Magnusson

För mer information, lån av bilder kontakta: Alexandra Magnusson

Prisbelönta Eko kocken Carola Magnusson visar vägen för att använda smak och njutning som verktyg för förändring.

2023 /// 23–25 november- Stockholm Gastronomy Conference.

Stockholm är Europas gastronomiska huvudstad 2023

Carola Magnusson sitter i juryn för Stockholm Gastronomy Conference.

Från mat tant till TV-kock och restauratör på kungens mark.

Nu är det dags att lyfta fram gastronomins och mathantverket som en positiv utvecklingskraft i samhällsutvecklingen.

På Stockholm Gastronomy Conference kommer forskare och beslutsfattare inom livsmedel och mat att mötas. Konferensen lyfter speciellt fram gastronomins betydelse som en positiv utvecklingskraft.

”Att laga mat, känna råvarors kraft och närvaro i händerna. Våga misslyckas, njuta av att smaka på alla underbara råvaror. Ta med barnen på ett enkelt och naturligt sätt. Skilj inte på mat för vuxna och mat för barn. Alla tycker om god vällagad mat oavsett ålder. Genom att känna doft av ärlig och genuin mat, skapas tid och kraft. Under alla mina år som mat tant vet jag att det funkar. Något vi behöver mer än någonsin, säger Carola.”

 

Pressbilder och logotyper

För mer information, lån av bilder kontakta: Alexandra Magnusson