”Genom att laga mat, känna råvarors
kraft och närvaro i händerna”
”Genom att känna doft av ärlig
och genuin mat, skapas tid och kraft.”
”Vi skapar mat från hela världen
med en personlig känsla”
Previous slide
Next slide

Råvaran är i centrum

Vi sätter alltid den äkta råvaran och mathantverket först.

Vi kokar buljonger och mal vår egen curry. Vi arbetar med råvaror i säsong som frilandsodlade grönsaker och ekologiskt spannmål.

Vi skalar och hackar för hand, väljer vildfångad fisk och alltid svenskt kött.

Hos oss blir du en del av lösningen och gemenskapen för en grönare och mer lustfylld värld – det är Carolas EKOOOO.

Välkommen till oss!

Just nu

Färgstarkaste festen på Stora Skuggans värdshus

Allt är möjligt på värdshuset, här på landet mitt i stan! Skräddarsytt efter dina behov. Eldslukare, grilltema, liveband, fackeltåg, grönt eko tema eller färgstarkt från hela världen allt går, och ALLT är möjligt. Vi fixar 50 eller 100 års festen, bröllopet, Ert unika företagsevent eller kick-offen. Varmt välkommen till landet mitt i stan.

Matmekkas onsdagkvällar med det Srilankesiska köket

Kom och njut av den autentiska Lankesiska maten. Det är de spännande kryddorna som skapar den unika smaken, välj mellan dahl, chickencurry, kottu m.m. Allt tillagas på riktigt av Lankesiska kockar med de vassaste smaklökarna. Kom och njut av alla ljuvliga smaker från en kulinariskt paradisö. Middag serveras mellan 16.00 – 19.00.

Fredagar på Värdshuset

Njut av landet mitt i stan, sippa på drinken, vinet, ölen eller det goda alkoholfria. Vi bjuder på tilltugg och snacks från baren. Öppet så länge du är kvar. Perfekta hänget med gänget, på landet mitt i stan. Fria snacks mellan 16.00 – 18.00

Vinter på Stora Skuggans Värdshus

Ta med familjen, släkten och kärleken och kom på en mysig after ski i vår trädgård. Vi har laddat upp med grill, utsökta soppor, smashed burgers med godaste tillbehören, I vinterbaren hittar ni gluewein, varm choklad m.m

Instagram