Mat för en grönare framtid – Hållbar, god och ren mat med ett EKO lagad på ett medvetet och hantverksmässigt sätt.

HÅLLBARHET är vårt ledord. Vi levererar hållbar smak till våra gäster, smak som talar om hur en råvara ska smaka utan syntetiska tillsatser och aromer.

I praktiken betyder det att vi gör det mesta själva i våra kök. Vi skalar och hackar allt för hand. Vi blandar buljonger och mal vår egen curry. Vi arbetar med råvaror i säsong och vi väljer alltid frilandsodlade grönsaker och ekologiskt spannmål. Vi väljer MSC (vildfångad fisk) och alltid svenskt kött. Vi vill gynna den ekologiske bonden men anser inte att certifieringar alltid är en garanti för ett hållbart val. Vi väljer exempelvis bort KRAV märkta färska jordgubbar under vinterhalvåret och arbetar då istället med ekologiska, frysta bär.

I vår måltidsplanering ser vi kött som ett tillbehör på tallriken.  Vi använder alltid hela råvaran, exempelvis helfall på lamm och blast på grönsaker och arbetar hela tiden aktivt med matsvinn.

Förutom att du som gäst är garanterad bra val (både för miljö och hälsa) på våra restauranger så är vi också fantastiskt duktiga på att laga ljuvligt god mat.

Välkommen in på en smakupplevelse!